Wok & Grill

Reserveer nu

 

De wok is op hemelvaart (8-5-2024) geopend

 

All-in wokken & Tipanyaki-grill, inclusief frisdrank, bier, wijn, koffie en thee, exclusief sterke dranken ( Max. 2,5 uur )

Voorlopig alleen in het weekend geopend: vrijdag-zondag. Wilt u doordeweeks voor een groep vanaf 20 personen reserveren? bel ons gerust.

Vrijdag t/m zondag € 38,50 
Senioren 65+ € 36,50 

Verlenging per half uur:  € 4,00

Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 2,50 per leeftijdsjaar. bijv.. 4 jrx€ 2,50 is € 10,00.

Kinderen t/m 2 jaar: eten gratis mee.

 

 

Onze chef koks werken met dagelijkse verse vlees en groenten, dit komt de smaak zeer ten goede!

Ervaar het zelf, reserveer nu!

Kinderen 3 t/m 11 jaar: leeftijd x € 2,50 bijv.: 4 jr x € 2,50 is € 10,00.
Kinderen t/m 2 jaar eten gratis mee!

Aanbod Wok & Grill

Voorgerechten

U start met een Chinese tomatensoep of de soep van de dag. Ook zijn er diverse hapjes en mini loempia’s om het diner mee te beginnen.

Warm buffet

In het warm buffet vindt u de traditioneel Chinese gerechten met onder andere Babi Pangang, Saté, Foe Yong Hai, etc… dat voortdurend door onze chef-kok wordt aangevuld. Tevens kunt u hier de bijgerechten opscheppen zoals witte rijst, nasi, bami en Miehoen.

Wok buffet

In het wokbuffet vindt u verse groenten, kipfilet, varkenshaas en ossenhaas, vis en garnalen. U stelt zelf uw diner samen door te kiezen uit het ruime assortiment van het wokbuffet gecombineerd met diverse verse groenten en overhandigt het aan één van onze chef-koks bij het wokeiland.
Vervolgens geeft u de keuze van uw saus door. In een handomdraai wordt uw keuze omgetoverd tot een heerlijk diner. Door het snelle bereiden op heel hoog vuur of op de tipanyakki blijven smaak en alle vitaminen optimaal bewaard. Dus het is niet alleen erg lekker het is ook nog heel gezond.

Salade en fruit buffet

Er is een ruime keuze uit verschillende soorten salades en fruit.

IJs Buffet

U kunt kiezen uit verschillende soorten ijs, die u kunt versieren met fruit en vruchten. Het ijsdessert kunt u completeren met sauzen en slagroom.

Wij wensen u smakelijk eten en een gezellig verblijf toe.

Recensies vanuit google:

Klik hier voor meer recensies

Super lekker om te eten. Vooral omdat je dan ook vlees kan laten bakken zoals je hem wil hebben met verschilende soorten sausen

Prima plek vriendelijke personeel goed eten snelle service 👍

Wij hebben altijd alleen maar goede ervaringen hier, ze zijn super gezellig en gepassioneerd en dat merk je aan alles ik ben tot nu toe in geen enkele chinees restaurant geweest die zo goed zijn als hun